Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Magyar Trailer #2

|

Még mindig a második, ezúttal teljes értékű Transformers: Dark of the Moon trailer hatása alatt vagyok, ha szimatom nem csal, Michael Bay ezúttal nem viccel és kőkemény látványorgiát ígér poénok helyett valódi emberi helyzetekkel.

Hirdetés

Legutóbb panaszt vitt panasz hátán a szél a készítők felé hazai és külföldi fórumokon egyaránt, hogy szépnek szép volt a teaser trailer, de lehelletnyi mértékben rövid, több kellene a népnek. Bay és csapata tett is érte, hogy többet kapjunk, hölgyeim és uraim, íme a Transformers trilógia lezáró fejezete, melynek megtekintése után garantáltan sóhajtozni fogsz (hogy mitől, azt rád bízzuk)!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.