Hirdetés

Transformers: The Last Knight Klip - Űrdongó felbukkan

|

Filmrészleten és egy rossz minőségű előzetesen adott életjelet magáról a Transformers legújabb része.

Hirdetés

A szebb napokat is megélt Paramount Pictures kiadott egy klipet az új Transformershez, a The Last Knighthoz, ami alapján meg kell állapítanunk, hogy Michael Bay egyértelműen gyerekfilmet készített. Ugyanis az eddigi filmek serdülői után, most még a pubertás előtt álló kiskamaszok kerültek a középpontba.

Hirdetés

A klip a debütáló Isabela Monerre és kis barátaira koncentrál -  már most lehet tippelni, hogy melyikük lesz a legirritálóbb - akik éppen a romok között menekülnek egy Álca elől, amikor is a legváratlanabb helyről felbukkan egy régi ismerős.

Ezzel együtt még adva van egy kamerás kedvcsináló a Kids' Choice Awardsról, amelyben már a Mark Wahlberg játszotta Cade Yeager, valamint egy rakat Dinobot is felbukkan. A széria ötödik darabja - amely tényleg Michael Bay utolsó Transformers rendezése lesz - június 23.-án debütál a mozikban és Wahlberg mellett feltűnik még Anthony Hopkins egy angol lord szerepében, Laura Haddock mint oxfordi professzor, és a Once Upon a Time-ban Arthur királyt megformáló Liam Carrigan, mint (meglepetés) Arthur király, de Stanley Tucci is visszatér. A forgatókönyvet a Vasember és a Sólyom végveszélyben forgatókönyvírói jegyzik, ami a legkevésbé sem nyugtat meg minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.