Hirdetés

Új előzetesen a Transformers: Az utolsó lovag

|

Grimlock pedig látványosan nevelésre szorul.

Hirdetés

A Paramount Pictures kiadott egy új ízelítőt az idei (várhatóan) egyetlen nyereséget termelő filmjéhez, a Transformers: Az utolsó lovaghoz. Ez a 2007-ben indult széria 5. filmje lesz, a korábbi epizódokhoz hasonlatosan szintén Michael Bay vezénylete alatt (elviekben tényleg utoljára).

Hirdetés

És mint egy Michael Bay-film magán is viseli annak jellegzetességeit, szóval kár is lenne felróni a szikraesőket, a naplementéket, a hősies pózolásokat, vagy az infantilis humort és párbeszédeket. A Transformersekben kulminálódott eddig is Bay látványpornós attitűdje, éppen ezért kicsit szokatlan - és a rendező szempontjából veszélyes - hogy főszereplőnek a visszatérő Mark Wahlberg mellett egy kislányt tett meg. Baynél a női karakterek látványosan biodíszlet funkciót szoktak ellátni, de egyelőre az Isabela Monerre koncentráló előzetes ígéretesnek tűnik, még ha úgy is fest, hogy a rendező látványban már nem tud önmagára licitálni.

A középkori háttérrel megáldott/megvert új Transformers mozi (amelyben Arthur király és Anthony Hopkins is feltűnik) június 23.-án debütál a mozikban, a korábbi részekből teljes valójában visszatér Josh Duhamel, Stanley Tucci és John Turturro, míg a hangadók között John Goodman és Ken Watanabe lesz hallható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.