Hirdetés

Transformers: The Last Knight - berobbant az első trailer (Frissítve)

|

Michael Bay a tőle megszokott stílusban rendezte meg a következő Transformerst: a The Last Knight legelső előzetesében bitang nagy robotok püfölik egymást temérdek robbanással, középkorral és Mark Wahlberggel fűszerezve.

Hirdetés

Michael Bay gyógyszere minden eddiginél messzebb gurult, amit ti magatok is megtapasztalhattok, ha a fenti ikonra kattintva megnézitek az ötödik Transformers trailerét.

Frissítés: Lentebb már feliratosan is megtaláljátok az első trailert!

Hirdetés

Cukrozhatnánk még a cukroznivalót napestig, mindannyian tudjuk, hogy úgyis a Transformers: The Last Knight legújabb trailere számít, ezt a szöveget pedig valószínűleg már sokan el sem olvassák, így térjünk rögtön a lényegre: a Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án érkezik a mozikba, a főszerepben pedig ismét Mark Wahlberget köszönthetjük, de feltűnik mellette Laura Haddock, Sir Anthony Hopkins, John Goodman, Stanley Tucci, Santiago Cabrera, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, Isabela Moner, John DiMaggio, Ken Watanabe és Peter Cullen is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.