Hirdetés

Transit - Trailer

|

A Transit egy Jim Caviezel (A passió) főszereplésével készült After Dark Action nevű akciófilm-széria első része, amely május 11-én kerül limitált forgalmazásba, néhány országban csak DVD-n jelenik meg. Nézzünk meg hozzá egy előzetest!

Hirdetés

A film Nate Sidwellről (Jim Caviezel) és családjáról szól, akiket üldöz pár feldühödött rabló. Nate adócsalás miatt börtönbe kerül, ami miatt megrendül családja belé vetett bizalma. Miután kiszabadul, megpróbálja újra összekovácsolni szeretteit. A baj akkor kezdődik, amikor egy közúti ellenőrzésnél ráeszmélnek, hogy egy csapat rabló a kocsikjukban rejtette el zsákmányát, hogy ne bukjanak le. A rosszfiúk természetesen vissza akarják kapni, ami őket megilleti. A filmben láthatjuk még James Fraint, Harold Perrineau-t, Elisabeth Rohmot és a szépséges Diora Bairdet. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.