Hirdetés

Tremors: A Cold Day in Hell trailer - ahová lépek, még mindig szörny terem

|

Mire észbe kaptunk, már a Tremors 6 előzetesét pillantottuk meg a hírek között, amelyben továbbra is drabális dögök lesnek áldozat után a mélyből. De kedvenc fegyvermániásunk még mindig itt van, hogy kilyuggassa őket!

Hirdetés

Az 1990-ben, Ron Underwood (Joe, az óriásgorilla, Pluto Nash, Egyszer volt, hol nem volt) rendezésében megjelent Tremors - Ahová lépek, szörny terem Kevin Bacon és Fred Ward főszereplésével mára kultikussá vált, azóta pedig annyi folytatás készült hozzá, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Ráadásul minden egyes újabb résszel csökkent a minőség is, azonban mint a legtöbb horrorfranchise, a Tremors sem tudja, hogy mikor érdemes befejezni, ezért jön a következő szám szerint hatodik felvonás is.

Hirdetés

Miközben Jasom Blum producerrel érkezik a sorozatváltozat Kevin Bacon szereplésével, a DVD-re szánt kiadások tekintetében sem lassít a sorozat. A tervek szerint május elsején érkezik a Tremors: A Cold Day in Hell, amelyet a Tremors 5: Bloodlines rendezője (Don Michael Paul) és forgatókönyvírója (John Whelpley) jegyeznek, míg a stábban visszatér a sorozat veteránjának számító Michael Gross Burt Gummer szerepében, valamint a Tremors 5-ben bemutatkozott Jamie Kennedy (Travis Welker) is. Úgy tűnik, hogy az eddigi részekkel ellentétben ezúttal már fagyosabb lesz a hangulat. Nézzétek csak: 

A filmben felbukkan még Grosson és Kennedy-n kívül többek között Tanya van Graan (24 óra a halálig, Halálfutam 2, Csillagközi invázió 3.), Jay Anstey (Friend Request, Blood Drive) és Greg Kriek (Momentum, Az útvesztő: Halálkúra) is.

Ti követtétek az eddigieket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.