Hirdetés

Tron: Uprising - Előzetes és Poszter (Update)

|

Még mielőtt valaki egy újabb Tron-filmre gondolna, ki kell ábrándítsak mindenkit: a Tron: Uprising esetében egy Disney XD által kreált rajzfilmsorozatról beszélünk.

Hirdetés

Mivel mindenképp van a hírnek mozis vonatkozása, így mi is írunk a Tron:Uprising animációs sorozatról, ami a két film közötti időszakot foglalja magába. A Star Wars: Klónok háborúja című, ugyancsak rajzolt sorozat után nagyon jó ötletnek tartom ezt a féle feldolgozást, hiszen bő 20 év kimaradt nekünk, nézőknek a Tron digitális világának kalandjaiból. A produceri feladatokat Charlie Bean (Szamuráj Jack) látja el, de besegít neki Edward Kitsis és Adam Horowitz is, akik a második Tron filmért, az Örökségért voltak felelősek. A szinkronhangok között pedig igazi nagy sztárokra bukkanhatunk, úgymint: Elijah Wood, Emmanuelle Chriqui, Mandy Moore, Paul Reubens, Nate Corddry, Lance Henriksen vagy épp Bruce Boxleitner (aki mindkét filmben szerepelt). Fénymotorokra fel! A tovább mögött a teaser trailer és a poszter.

Update: Teljes hosszúságú előzetssel kiegészítve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.