Hirdetés

Tulipánláz – itt az előzetes!

|

Alicia Vikander és Dane DeHaan szenvedélyes viszonyba bonyolódik a Tulipánlázban!

Hirdetés

Közzétették a Deborah Moggach azonos című regényéből készült Tulipánláz című film előzetesét. A film főszereplői Alicia Vikander (Ex Machina, Egy veszedelmes viszony), Christoph Waltz (Django elszabadul, Becstelen brigantik) és Dane DeHaan (Az erő krónikája, A csodálatos Pókember 2.).

Hirdetés

A történet 1630-as évek Amszterdamjában játszódik, amikor a fiatal és szegény Sophia (Vikander) hozzámegy feleségül egy tőle jóval idősebb, ám vagyonos kereskedőhöz (Waltz). A házasság az anyagi biztonságon kívül nem sok boldogsággal kecsegteti a lányt. Jan Van Loos, az ifjú festőművész felkérést kap, hogy fesse meg a házaspár portréját, és hamarosan szenvedélyes viszonyba bonyolódik Juliával.

Odafent megnézhetitek ti is a magyar feliratos előzetest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.