Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk a Túltolva első magyar előzetesét!

|

Matthew McConaughey, Elsa Fisher, Snoop Dogg, Martin Lawrence, Jonah Hill és Zac Efron együtt tolnak egy vígjátékot, amelynek trailerét nálunk láthatjátok először szinkronnal.

Hirdetés

A Spring Breakers - Csajok szabadon rendezője, Harmony Korine egy újabb pimasz vígjátékot írt és rendezett, amelyben ugyan meglepő módon nem szorított helyet James Francónak, viszont így is olyan szereplőgárdát verbuvált, amely láttán joggal kaphatjuk fel a fejünket, ha a moziban nézegetjük a plakátokat. 

Hirdetés

A trópusi helyszíneken játszódó Túltolva (The Beach Bum) főszereplője Moondog (Matthew McConaughey), aki egykor zseniális költő volt, ám azóta a testi élvezeteknek - nők, pia, fű - élő törvényen kívüli figurává vált. Felesége, a gyönyörű és gazdag Minnie (Isla Fisher) meg van róla győződve, hogy Moondog őszintén szereti, ám a férfi szívesebben lóg inkább a füves cimborájával, Ray Lingerie-vel (Snoop Dogg). Azonban minden egy csapásra megváltozik, amikor a nő halálos balesetet szenved és a végrendeletében kiköti, hogy Moondog csak akkor kapja meg az örökség rá eső részét, ha befejezi és kiadja a régóta érlelt regényét.

A film Moondog vad és kiszámíthatatlan hajszáját mutatja be az ihlet nyomában, utazása során pedig olyan emlékezetes figurákkal ismerkedik meg, mint Wack kapitány (Martin Lawrence) és Flicker (Zac Efron), és minden újabb találkozással közelebb kerül ahhoz, hogy befejezze új verseskötetét. A Big Bang Media jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a film szinkronos trailerét, amely bizony nem spórol sem a poénnal, sem a fűvel: 

A Túltolva március 21-én kerül a hazai mozikba Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron és Jonah Hill szereplésével. 

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.