Hirdetés

Turbo - Teaser trailer

|

Száguldozó csiga? Ki hallott már ilyet? A mellékelt ábra szerint elég sokan a DreamWorks berkein belül, ugyanis jövőre ezen kis állatot láthatjuk suhanni a cég legújabb animációjában.

Hirdetés

Turbo, a környék legkedvesebb éticsigája arról álmodozik, hogy felhagy lassú életével és ő lesz a leggyorsabb csiga a világon. Furcsa vágynak tűnik, de mint azt sokszor mi is tapasztaljuk, néha a legelvetemültebb ötletek válnak valóra. A rendezést a MadagaszKarácsony kiötlője, David Soren vállalta magára és Darren Lemke (Shrek a vége, fuss el véle) forgatókönyve alapján dolgozott. Nagy lehetőség ez Soren számára, ha tud élni vele, akkor a későbbiek folyamén újabb projekteket bíz rá a cég. Szinkron területén sem nevezhető éppen elhanyagoltnak az animáció, az eredeti hangok között olyanok orgánumokat találunk, mint Ryan Reynolds (a főszereplő csiga), Paul Giamatti, Michael Pena, Luis Guzmán, Bill Hader, Richard Jenkins, Ken Jeong, Michelle Rodriguez, Snoop Dogg és Samuel L. Jackson. A Turbo 3D-ben érkezik 2013. július 19-én.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.