Hirdetés

Tűzgyűrű - A második epikus trailer

|

A második Tűzgyűrű előzetes még a legelső mozgóképre is rápakol egy lapáttal, Guillermo del Toro most megmutatja Michael Bay-nek, hogy miképpen kell robotos filmet készíteni.

Hirdetés

A WonderConon kiadott trailer vadontúj jeleneteket és ütközeteket mutat, de óvatosan közlekedjetek a lakásban a megtekintése után, mivel ott lesz valahol a padlón az állatok. A két és fél perces videóból nem hiányozhat a már most közönségkedvenc Gipsy Danger, valamint a rendező kedvence, Ron Perlman is feltűnik. A hazánkban Tűzgyűrű névre hallgató Pacific Rim július 11-én érkezik 3D-ben. Ott a helyünk a moziban, legalábbis a kritikát már jó előre foglaltam!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.