Hirdetés

Tv Spot: Riddick, Farkas és Kick-Ass 2

|

Vadonatúj tv reklámmal bővült a Riddick, a Farkas és a Kick-Ass 2 eddigi felhozatala, mindhárom igyekszik elhitetni velünk, hogy ott a helyünk rajtuk a mozikban. Nem is hülyeség...

Hirdetés

Egyik megemlített film terén sem állíthatjuk azt, hogy a stúdióik szűkmarkúan bánnának a marketinganyagokkal, hiszen Vin Diesel is folyamatosan megoszt valamit Twitter vagy Facebook csatornáján, valamint a Kick-Ass 2 és a Farkas is szinte minden héten új látnivalót kap. A folytatásban a két filmről láthattok egy-egy tv spotot, jó szórakozást! Ami a megjelenéseket illeti, a Riddick szeptember ötödikén jelenik meg hazánkban, míg a Kick-Ass 2 pár héttel előbb, augusztus 22-én fut be. A Farkas premierjére számíthatunk a legelőbb, ez július 25.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.