Hirdetés

Tv Spotok: A Csodálatos Pókember, Project X, stb. (Update)

|

Pókembernek meggyűlik a baja egy "ajtónállóval", felnőtteknek szánt filmrészlettel próbál érvényesülni a Wanderlust és Elizabeth Olsen újra horrorfilmben kapott esélyt a bizonyításra.

Hirdetés

Mindannyian találkoztunk már életünkben nem egyszer filmek premierjét bemutató reklámmal a jól ismert csatornákon, nincs ez másképp a külföldi polgárok és adók esetében sem: a cikkben majd tucatnyi film tv reklámjait láthatjátok, melyek nem többek fél percnél, mégis érdekesek lehetnek számunkra. A folytatásban olyan filmek jeleneteivel találkozhattok, mint a Csodálatos Pókember vagy éppen a Kalózok - A kétballábas banda.

Update: Project X új klippel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.