Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Mary Poppins visszatér

|

Aki eddig nem érezte magát meggyőzve afelől, hogy érdemes lesz beülni a híres Disney-film folytatására...

Hirdetés

Nem egészen tudtuk még a legelején, hogy pontosan mit is gondoljunk arról, hogy Rob Marshall folytatást készít a nagy sikerű, 1964-ben bemutatott klasszikusnak, a Mary Poppins-nak. Maga az alapvetés valamelyest szimpatikusnak tűnt, amiként Emily Blunt is ihletett választásnak mutatta magát, de felmerült a kérdés, hogy mennyire van létjogosultsága ennek a folytatásnak és mennyiben tud újat mondani, mutatni az eredetiben látottakhoz képest. Nos, most hogy kaptunk egy magából jóval többet megmutató trailert, aggodalmunk könnyen tovaszállt.

Hirdetés

Rob Marshall láthatóan minden erejével azon van, hogy megidézze mind szellemiségében, mind külcsínében az eredeti filmet, amivel egyáltalán nincs baj, sőt! Az old-school, kézzel rajzolt animációk tündérinek néznek ki, ahogyan az is üdvös, hogy a háttérben ezúttal is egy emberi dráma áll (ifjabb Banks elveszíti feleségét és egyedül kell nevelnie a gyerekeket, ekkor jelenik majd meg Poppins a kis esernyőjével). Emily Blunt jól láthatóan remekül érzi magát a szerepben és máris imádnivaló, a hangvétel pedig arról árulkodik, hogy egy széles mosolyra fakasztó, helyenként megható, könnyed és varázslatos élményben lesz majd részünk a moziban. Jelen pillanatban azt mondom, ennél több nem kell és őszintén kételkedek abban, hogy csalódás lesz a vége. De ez csak az én véleményem.

Szinkronos: 

Eredeti: 

A főbb szerepekben Emily Blunt-on kívül láthatjuk majd Ben Whishaw-t, Emily Mortimert, Colin Firth-t, Meryl Streep-et, Angela Lansbury-t, Lin-Manuel Mirandát, Dick Van Dyke-ot(!), valamint Julie Walters-t is. December 20-tól pedig nézhetjük is, hogy mit alkotott ez az illusztris bagázs. Várjuk nagyon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.