Hirdetés

Szövetségesek előzetes - Egy kapcsolat nem egyszerű, főleg nem háború idején

|

Újabb előzetesen láthatjuk a Brad Pitt és Marion Cotillard nevével fémjelzett Szövetségeseket. Az új képsorok teljes egészében a páros kapcsolatát helyezi előtérbe.

Hirdetés

Talán most nem éppen a Szövetségesek legújabb előzetese kapcsán felkapott Brad Pitt, hiszen -bizonyára mindenki tud róla - felesége, Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ennek ellenére a Szövetségesek meglehetősen szerencsétlen időzítésben érkezett előzetese még mindig egy meglehetősen ígéretes filmet tár elénk.

Hirdetés

A korábbi teaser egy rendkívül feszült, kém-thrillert tárt elénk, amely romantikus felütésekkel bírt, most a legújabb előzetesből kiderül, hogy a romantika jóval jelentősebb, sőt, elemi része lesz a második világháborús drámának. Pitt és Cotillard kapcsolatára pedig meglehetősen nagy hatást gyakorol majd a háború zaja. Az eddig képsorok alapján a Szövetségesek még mindig egy ígéretes filmnek tűnik, viszont leghamarabb december elején tudjuk majd meg, hogy mit is alkotott az Oscar-díjas Robert Zemeckis, akinek ugyan tavalyi filmje a Kötéltánc nem aratott osztatlan sikert, de korábbi munkásságából tudjuk, hogy sosem vállalkozik rossz dolgokra. A háborús románcról szóló film első előzetesét odafent megtekinthetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.