Hirdetés

Új, felnőtteknek szóló előzetes érkezett a Vaksötét 2-höz

|

Brutális folytatásnak ígérkezik.

Hirdetés

2016-ban debütált Fede Alvarez nagy sikerű horrorfilmje, a Vaksötét, mely nem csak a közönség, de a kritikusok tetszését is maximálisan elnyerte, így csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a folytatás. És bár kicsit többet kellett rá várni, idén augusztusban visszatér Norman Nordstrom, avagy a Vak Ember, ezúttal azonban Rodo Sayagues rendezésében, amihez a június végi első kedvcsináló után most befutott a legújabb, brutalitással teli előzetes.

Hirdetés

A történet az első rész után nyolc évvel veszi majd fel a fonalat, amikor is Norman befogad egy árván maradt tizenegy éves lányt, akit elkezd kiképezni. Sokáig nyugodtan tengetik hétköznapjaikat, azonban hamarosan betörők rabolják el a lányt, a Vak Ember pedig mentőakcióra indul. A főszerepben természetesen visszatér Stephen Lang, akihez új szereplőként csatlakozott Madely Grace, Rocci Williams, valamint Bobby Schofield. 

A film Amerikában augusztus 13-án, pénteken debütál a mozikban, míg idehaza eredetileg 12-én érkezett volna, azonban a bemutatót elhalasztották, és egyelőre nincs még új premierdátum.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.