Hirdetés

Új James Bond: Skyfall trailer és poszter

|

Az immáron 50 éves széria legújabb epizódját már IMAX termekben is megtekinthetjük, ehhez kapcsolódó posztert mutatott meg a rajongóknak a stúdió és befutott egy új trailer is.

Hirdetés

Daniel Craig harmadik alkalommal bújik az angol titkosszollgálat leghíresebb ügynökének a bőrébe és jobb formában van, mint valaha. Az 50. évfordul alkalmával kiadott Blu-Ray változatot nem számítva szinte napra pontosan 4 évet kellett várnunk erre a filmre, úgy tűnik, megérte. A film október 26-án kerül a mozikba, így már jövő héten is megtekinthetik az elérhető legnagyobb méretben érkező James Bond történetet a rajongók. A kritikusok szerint jól sikerül a film, a metacriticen 82%-os átlagértékeléssel találkozhatunk. Ez jó pontszámnak számít, A Quantum csendje alig 58 pontos értékelésnek örvend.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.