Hirdetés

Új nemzetközi trailert kapott a Szellemirtók: Az örökség

|

A kétperces előzetessel ráfordul a finisre a novemberi premier előtt a legújabb Szellemirtók film.

Hirdetés

Kissé kétkedve állunk azon mostanában kibontakozó trend előtt, hogy a stúdiók a soron következő filmjük mozipremierjei előtt egy hónappal dobnak ki még egy utolsó trailert. Kíváncsiak lennénk a statisztikára, hogy ezzel a stratégiával mennyivel több embert sikerül meggyőzni a megtekintésre, mintha enélkül pörgetnék le a maradék heteket. Mindenesetre Jason Reitman Szellemirtók filmje, Az örökség kapott az utolsó pillanatban egy újabb nemzetközi előzetest, amiben szinte már minden potenciális szellemről lerántják a leplet. 

Hirdetés

Az örökség egyfajta reboot és az első rész folytatása lesz, amelyben Callie (Carrie Coon) a gyerekeivel együtt egy, az apjától örökölt oklahomai farmra költözik. A fiatalok ugyan nem tudnak semmit a nagyapjukról és az eredeti csapatról, de miután felfedezik, hogy a családjuknak köze volt a Szellemirtókhoz, előszeretettel segít nekik tanáruk, Mr. Grooberson (Paul Rudd), aki történetesen a csapat megszállottja.

Aki már semmiképp sem tudja kivárni azt a pár hetet a november 18-i premierig, az megtekintheti a kedvcsinálót alább.

Titeket meggyőztek, hogy érdemes lesz ezt moziban megnézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.