Hirdetés

Halálos iramban: Hobbs és Shaw - szédületesen őrült előzetest kaptunk

|

Ez a film még mindig egy önfeledt turbómókának ígérkezik.

Hirdetés

A Jason Statham és Dwayne Johnson nevével fémjelzett Halálos iramban: Hobbs és Shaw című spin-offról valahogy nehezen tudjuk elképzelni, hogy csalódást fog okozni. Ezzel a két névvel hogy is okozhatna?

Hirdetés

Már az első előzetes is, de az új előzetes méginkább sugall egyfajta szeretnivaló gyermeki őszinteséget, aminek nem lehet ellenállni. Ez a film nem árul zsákbamacskát, ez leszűrhető már az előzetes három percet meghaladó méretéből is, de abból is, amelyet látni enged a filmből. Nézzétek csak: 

 

A széria eddigi epizódjainak megfelelően az akciójelenetek bájosan rajzfilmszerűnek ígérkeznek, a gonosztevőt pedig egy ponton úgy aposztrofálják, hogy "Black Superman", azaz "Fekete Superman" akit Idris Elba formál meg kvázi kiborgként. Akármennyire is abszurd mindezt leírni, valahogy teljesen adekvátnak hat, ha azt nézzük, hogy két olyan legyőzhetetlen, úthenger-főhőssel áll szemben, mint Statham és Johnson (akik egyenként is kitesznek egy egyemberes hadsereget, hát még együtt). Mindezen felül pedig azt is jó látni, hogy Dame Helen Mirren ismételten tiszteletét teszi Shaw édesanyjaként (mindig jó nézni, amikor egy ilyen nívós színész ráveszi magát egy ilyen önfeledt blockbusterre). Mit is mondhatnánk még? Érezhetően kellően ráfekszenek az alkotók a humorra és az akciójelenetekre, úgyhogy unatkozásra nem lesz ok. A filmet magát augusztus elsejétől nézhetjük a hazai mozikban. Szeretettel várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.