Hirdetés

Új szemszögből mutatják be a híres történetet A három testőr: D’Artagnan trailerében

|

Martin Bourboulon filmjében több neves színész is feltűnik.

Hirdetés

Alexandre Dumas A három testőr című regénye azon művek közé tartozik, amelyeket egyrészt mindenki ismer, másrészt annyiszor feldolgozták már, hogy szinte lehetetlen újat mondani vele kapcsolatban. Időről időre persze azért néhányan megpróbálják, legutóbb a francia Martin Bourboulon tette meg, aki rögtön két filmet szentelt a történetnek, és a hírek szerint itt sem akar megállni, és akár még egy televíziós sorozatot is tető alá hozhat. 

A magyar mozikba most az első film érkezik meg, amely bemutatja D'Artagnan sorsát a francia udvarban.

Hirdetés

A frissen debütált szinkronos trailer alapján erotikában, harcban és persze intrikában sem lesz hiány. No meg persze neves színészekben sem, hiszen többek között Vincent Cassel (Fekete hattyú, Westworld), Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful), Louis Garrel (Kisasszonyok, A feleségem története) és Vicky Krieps (Fűző, Fantomszál) is feltűnik majd a történetben. A film második része egyébként az Eva Green által alakított Miladyre koncentrál. 

Az első epizód, D'Artagnan története október 26-án kerül a hazai mozikba. Ti ezek alapján bizalmat szavaztok neki?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.