Hirdetés

Új videóban promózzák a Jurassic World színészei a franchise végét

|

A nyilatkozatokon túl új képkockákat is kapunk a Jurassic World: Világuralomból.

Hirdetés

Június elején még egyszer, és talán utoljára beleremeg a föld a dinoszauruszok vándorlásába. A Jurassic World: Világuralom színészei lépten-nyomon igyekeznek felkészíteni a nézőközönséget a búcsúra, és egy friss, nyilatkozatokkal és új képkockákkal teli ízelítő is ezt a képet próbálja kialakítani, hogy az új filmmel valóban lezárulhat a franchise.

Hirdetés

Az alábbi videóban a rendező, Colin Trevorrow is a franchise csúcspontjaként hivatkozik a soron következő fejezetre, míg Sam Neill olyan akciókat ígér, amilyet még sosem látott. Jeff Goldblum sem marad ki a promóból, aki a legfélelmetesebb és legcsodálatosabb dinók látványát lebegteti be nekünk.

Bár nagy az igyekezet a közreműködők részéről, hogy egy igazi fináléként adják el a soron következő kalandot, ám egyelőre ezt érdemes egy agresszív marketingkampány részeként kezelni, hiszen eléggé valószínűtlen, hogy a Universal ezután veszni hagyná az aranytojást tojó tyúkját. Bizonyára nagyobb szünet következik a franchise életében, ám amennyiben a Világuralom is megfelelően termel a kasszáknál - amire minden esély megvan -, akkor minden bizonnyal nem utoljára látjuk a T-Rexet és őskori társait.

Ti várjátok már az új Jurassic Worldöt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.