Hirdetés

Újabb előzetes érkezett a Toxikomához

|

Még több részletre fény derül a most befutott, hosszú előzetesből.

Hirdetés

Ha a járvány nem szól ismét közbe, akkor szeptember 2-től már a nagyközönség is láthatja Herendi Gábor (Valami Amerika, Magyar vándor, Kincsem) legújabb, sikergyanús alkotását, a Toxikomát. A Szabó Győző önéletrajzi könyve alapján forgatott filmben az ismert színészt Molnár Áron (A mi kis falunk, X - A rendszerből törölve) alakítja. Partnere Csernus doktor megformálójaként Bányai Kelemen Barna lesz.

Hirdetés

"Az azonos című könyv a népszerű színész életének legnehezebb éveit eleveníti fel, egy hosszú évekig tartó drogos zuhanást, melynek végén minden szétesik Győző körül, aki végül rászánja magát az elvonókúrára. Itt találkozik Csernus doktorral, s innen indul a film, ami azt az ego harcot mutatja be, ami a két domináns férfi között zajlott a pszichiátrián.

Mindketten bejárják a saját útjukat és megtanulnak valamit a másiktól, amitől a saját életüket is jobb irányba fordítják. Győző és Csernus egymással harcol, de egy ponton mindkettejüknek el kell jutni a felismerésig, hogy csak közösen juthatnak előre, és hogy van valami, amiben csak a másik segíthet rajtuk" - írják a film ismertetőjében.

A filmhez most érkezett egy újabb, hosszú előzetes, mely többet elárul a sztoriról és megadja az alaphangulatot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.