Hirdetés

Újabb előzetesen Will Ferrell Eurovíziós vígjátéka

|

Végre megkapja az Eurovízió mindazt, ami kijár neki?

Hirdetés

Nem rég érkezett az első kedvcsináló Will Ferrell a Netflix-szel közösen gyártott vígjátékához, az Eurovízió - A Fire Saga történetéhez, amely után szem nem maradt szárazon. Legalábbis azoknál, akik kicsit is vevők Ferrell humorára. Ebben mindössze egy kis zenés klipet láttunk egy svéd együttes dalából, a Volcano Man-ből, amelyet a Ferrell és Rachel McAdams tolmácsolt nagy elánnal és amelyet ugye a történet szerint beválogattak a dalfesztiválra. Miközben a klip előtt rengetegen értetlenkedtek, a zenei megmérettetést behatóbban ismerők szerint minden abszurditása ellenére is közelebb áll a valósághoz, mint gondolnánk.

Hirdetés

Amely nem véletlen, hiszen Will Ferrell immár 20 éve próbálja tető alá hozni a projektet, mióta svéd felesége révén először találkozott az Eurovízióval. A most megérkezett új előzetes már a sztorit taglalja (kvázi a filmet el is meséli), amelyben McAdams és Ferrell duója minden ellenállás ellenére kikerül a dalfesztiválra, ahol többek között nem csak a fesztivál okozta megmérettetéssel, hanem a Dan Stevens által alakított - meg nem nevezett szerkesztőnk által csak díszköcsögnek titulált - énekessel is szembe kell szállniuk.

A film kereken 2 hét múlva, június 26-án landol a streamingszolgáltató kínálatában, McAdams, Ferrell és Stevens mellett pedig Pierce Brosnan, valamint a népszerű talkshow házigazda, Graham Norton is tiszteletét teszi. Utóbbi a valóságban is a show brit szakkommentátora, szóval már ezért is kihagyhatatlan volt a filmből. A filmet David Dobkin (Ünneprontók Ünnepe) jegyzi. Mit is mondhatnánk?! Hadd szóljon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.