Hirdetés

Újabb történelmi, kosztümös sorozat érkezik, már trailer is van hozzá

|

Catherine de Medici életét dolgozza fel a The Serpent Queen.

Hirdetés

A középkornak mindig is maradni fog egy bája, ami miatt a filmek és tévésorozatok rendre vissza fognak térni ebbe a környezetbe. Főleg, ha olyan izgalmas karakterek köré kell tartalmat fejleszteni, mint Catherine De Medici, akiről most a Starz készít egy új sorozatot. A The Serpent Queen Leonie Frieda azonos című könyvén alapszik, mely bemutatja, hogy lett egy hétköznapi lányból egy nagyhatalmú, félelmetes királyné.

Hirdetés

A szóban forgó Medici idősebb változatát Samantha Morton fogja alakítani, míg a flashbackekben felbukkanó fiatalabb verzióban Liv Hillt üdvözölhetjük. A Starz csatorna régen is szerette a kosztümös sorozatokat, hiszen anno a Spartacus: Vér és homok című szériát is nekik köszönhettük. A The Serpent Queen egy egészen új megközelítés lesz azonban, hisz amellett, hogy némi fekete mágia is beleszövi fonalát a cselekmény szövetébe, a negyedik falat is lebontja a címszereplő. Kérdés, hogy ez mennyire fog bejönni a közönségnek.

A nyolcepizódos The Serpent Queen szeptember 11-én rajtol el a Starzon.

Nektek hogyan tetszik az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.