Hirdetés

Újabb traileren zúz Dwayne Johnson Black Adamje

|

Mellette pedig egy ismerős arc is felbukkan a DC Filmes Univerzumából.

Hirdetés

Ahogy azt Dwayne Johnson a múlt hétvégén megígérte, a rajongók végre megkapták az utolsó (?) kedvcsináló előzetest a Warner októberben érkező képregényfilmjéből, a Black Adamből. A két és fél perces videó új képkockákat is tartogat a fanoknak, no meg Viola Davis Amanda Wallere is beköszön, aki ismét arra kíváncsi, hogy mégis milyen csapatot verbuváltak össze a Black Adam által jelentett fenyegetés megfékezésére.

Hirdetés

Kapóra jön a Justice Society of America, ám a trailer alapján kérdéses, hogy képesek lesznek-e megálljt parancsolni a bosszútól fűtött Black Adamnek. Azonban gond egy szál se, ugyanis az alábbi nagyszabású előzetes lerántja a leplet a film főgonoszáról, Sabbacról is, akit az élőszereplős Aladdin sztárja, Marwan Kenzari fog alakítani. Ha másért nem, akkor a démoni entitás miatt még Black Adamnek is érdemes lesz összefognia Doctor Fate-ékkel.

A Black Adam október 20-án debütál az itthoni mozikban. Ti meglesitek majd a vetítőteremben a DC legújabb dobását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.