Hirdetés

Újabb trailerrel hangol az Inferno

|

A Tom Hanks által alakított Robert Langdonnak az Infernóban nemcsak az amnéziával, hanem egy pusztító vírussal is meg kell küzdenie.

Hirdetés

Bizonyára az Inferno, vagyis a legújabb Robert Langdon-kaland marketingesei is tisztában vannak vele, hogy mennyire nehéz dolguk van a képregényfilmek érájában, hogy bevonzzák a nézőket a mozikba, és talán az sem segít a helyzetükön, hogy az utolsó "Da Vinci-kód", az az az Angyalok és Démonok is már 7 éve, hogy debütált a nagyvásznon. Azóta a misztikumra és a történelmi rejtélyekre alapozó filmek szinte teljesen kivesztek a multiplexekből, ám Tom Hanks mindent megtesz majd, hogy visszaállítsa a műfaj régi dicsőségét.

Hirdetés

Ennek érdekében a sikerrecept másolásától sem riad vissza a film - jó, persze, könyvadaptációról van szó -, mindenesetre az amnéziában szenvedő főhős története a Bourne franchise-t is egész nagy magasságokba repítette, és idén a Szenilla nyomában is bizonyította, hogy lázban tartja a közönséget, ha a főhőssel együtt ismerheti meg a karaktert magát is a történet mellett.

A legújabb, egyperces előzetesben kis ízelítőt kaphatunk abból, hogy mit is kell majd megakadályoznia Langdonéknak, miközben belevesznek a történelem bugyraiba. Az Infernóban Tom Hanks mellett felbukkan még Felicity Jones, Audrey Tautou, Ayelet Zurer, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster és Sidse Babett Knudsen is, ezt a neves gárdát pedig az Oscar-díjas Ron Howard dirigálta a forgatás során.

Szerintetek a trailer alapján van esélye az Infernónak, hogy a műfaj legszebb darabjai közé bekerülhessen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.