Hirdetés

Újabb trailert kapott A magányos lovas

|

Ne legyen igazam, de van egy olyan megérzésem, hogy Johnny Depp neve ellenére is iszonyat nagyot fog zakózni a pénztáraknál A magányos lovas és talán a Disney kicsit feleszmél.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózain edződött Gore Verbisnki 250 millióból garázdálkodhatott (nem is beszélve a marketingről), a Vasember 3-nál Shane Black például beérte kétszázzal. Johnny Depp valóban képes arra hogy rábírja az embereket a jegyvásárlásra, de az egész projektet átjárja egy jó adag kockázatszag, hiszen gondoljunk csak bele, mikor teljesített olyan jól egy western film (még ha akcióval és némi humorral is megspékelték) hogy 250-et teljesítsen és még azon is túl? Ha emlékeim nem csalnak, ezt legutóbb a 2010-es A félszemű tudta meglépni és 30 milliós büdzséből 250-et teremtett. Ez A magányos lovasnak a nullszalldóra sem lenne elég, ugyebár ott a marketingköltség is. Rezeg a léc... A magyar premier július negyedike, az új trailer a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.