Hirdetés

Újra akcióban a maszkos igazságosztó, megjött a Zorro reboot előzetese

|

Guy Williams és Antonio Banderas után a főszerepben Miguel Bernardeau.

Hirdetés

Ki ne ismerné Zorro történetét? Az arisztokrata igazságosztó, aki a felszínen úgy tűnik, nem foglalkozik a többség akaratával, ám a másik személyisége egészen más képet mutat, hiszen ő az, aki a legszenvedélyesebben küzd az igazságtalanság ellen.

Nem véletlen, hogy ez a formula igen sok feldolgozásban képernyőre és vászonra került már. A legtöbben természetesen vagy a Guy Williams-féle Disney-feldolgozást vagy még inkább az Antonio Banderas nevével fémjelzett változatot ismerik.

Hirdetés

Most Miguel Bernardeau próbálja majd meg felvenni a versenyt a nagy elődökkel, erre pedig minden esélye meglehet a spanyol színésznek, hiszen egy tehetséges fiatalról van szó, aki korábban olyan sikersorozatokban szerepelt, mint az Élite vagy az 1899. Rajta kívül olyan művészek tűnnek majd fel a tíz epziódos szériában, mint Renata Notni, Dalia Xiuhcoatl, Paco Tous, Emiliano Zurita és Joel Bosqued. A sorozat rendezői Javier Quintas (Money Heist), Jose Luis Alegría (Toy Boy) ls Jorge Saavedra (Mr Smith & Mrs Wesson). A legenda tehát visszatér, és ahogy az első jelenetekből láthatjuk, harcokból ezúttal sem lesz hiány. 

A Zorro sorozat valamikor 2024 első felében érkezik meg az Amazon Prime Video kínálatába, de egyelőre csak olyan régiókba, mint az Egyesült Államok, Latin-Amerika, Spanyolország, Portugália és Andorra. Remélhetőleg jövőre hozzánk is eljut majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.