Hirdetés

Elérhetővé vált a Csiszolatlan gyémánt, Adam Sandler új filmje

|

A Safdie-testvérek legújabb filmjében a színész/humorista lép egy merészet.

Hirdetés

Adam Sandler nem rossz színész. Sőt, kifejezetten jó is tud lenni, elég csak Paul Thomas Anderson szokatlan hangvételű, ám bájos szerelmes filmjére, a Kótyagos szerelemre gondolnunk. Az már más kérdés, hogy többnyire alpári, gyengén megírt komédiákban adja el saját magát és sokszor elfelejtjük, hogy tud ő mást is. A Robert Pattinson főszereplésével készült Good Time rendezői, a Safdie-testvérek azonban most adtak neki egy újabb esélyt, hogy emlékeztesse a széles közönséget: még mindig képes arra, hogy meglepjen bennünket.

Hirdetés

A Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) című filmben, mely a méltán elismert A24 stúdiójának égisze alól került ki, egy ékszerbolt tulajdonosát alakítja, aki busás tartozásait igyekszik kétségbeesetten rendezni, ennek érdekében pedig nem fél olyan lépéseket megtenni, amelyekkel magára haragíthat bizonyos nemkívánatos személyeket.

Ahogy az előzetes is ígéri, egy energikus, humorban és feszült pillanatokban egyaránt bővelkedő filmet kapunk, melyben Sandler lopja a show-t. Mellette felbukkan még Julia Fox (első nagyjátékfilmes szerepe), Lakeith Stanfield (Bocs, hogy zavarom; Átmeneti állomás), valamint Idina Menzel (Jégvarázs) is. A Safdie-tesók saját forgatókönyv alapján rendezték meg a filmet, az operatőri munkáért pedig nem más, mint a Hetedik, valamint az Éjfélkor Párizsban képi világát felügyelő Darius Khondji lesz a felelős. A film már elérhető a Netflixen magyar felirattal és szinkronnal egyaránt. Ha megnéztétek, akkor írjátok meg kommentben a véleményeteket róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.