Hirdetés

Ünnepi horror érkezik Norvégiából, itt a Van valami a pajtában előzetese

|

Drágán add a fészered!

Hirdetés

Az ünnepi időszakban a legtöbben animációs filmekre és romantikus vígjátékokra akarnak beülni, de persze a forgalmazók igyekeznek azokat is kiszolgálni, akik más típusú szórakozásra vágynak.

Utóbbi csoportnak jelenthet véres menekülőutat a Van valami a pajtában című norvég horror, ami a műfaji elemeket vígjátéki megoldásokkal oldja fel. 

Hirdetés

A filmben egy amerikai család utazik Norvégiába, hogy birtokba vegyék frissen megörökölt birtokukat. Ám az a probléma, hogy ezen a helyen nem egyedül vannak: ott élnek a törpék is, akik három egyszerű szabály szerint irányítják az életüket. Kérdés csak az, hogy ebből az emberek mennyit ismernek, és mi lesz a következménye, ha vétenek ellenük. 

A film rendezője, Magnus Martens 2011-ben debütált a mozikban, azóta a skandináv kritikusok egyik kedvence lett, sokan a Coen testvérekhez és Tarantinóhoz hasonlították a véres és a komikus jelenetek keverése miatt. Az előzetes alapján pedig ez az új filmjére is igaz lehet, igazi meglepetés lehet számunkra ez a film december végén. 

Merthogy december 21-től mi is megnézhetjük majd a filmet. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.