Hirdetés

Befutott az Űrvihar második előzetese

|

Gerard Butler felveszi a harcot a természeti katasztrófákkal, és megpróbálja megmenteni a világot az Űrvihar új előzetesében.

Hirdetés

Különös, hogy az Űrvihar első baljóslatú és komor hangulatú előzetese után egy laza, humoros kedvcsinálóval próbálják felkelteni a nézők figyelmét, amiben a katasztrófafilmes vonulat mellett kidomborodik egy összeesküvéses szál is. Úgy tűnik az egész bolygó időjárását irányítani képes műholdrendszer meghibásodása kicsit sem a véletlen műve.

Hirdetés

A színészek között ott virít Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Katheryn Winnick és Jim Sturgess, akiknek több dolga is lesz, mint túlélni a katasztrófákat, hiszen lesz itt elnökrablás, autósüldözés, és ki tudja még, milyen izgalmak.

Az Űrvihar hazai premiere 2017. október 19-re várható. Titeket meggyőzött az új előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.