Hirdetés

USS Indianapolis: Men of Courage - traileren Nicolas Cage új filmje

|

USS Indianapolis: Men of Courage: egy film, amely olyat tud mutatni, amit korábban egyik sem... Nicolas Cage vs. cápák!

Hirdetés

Nicolas Cage egyre inkább azokhoz a színészekhez tartozik, akik a "sírjak vagy nevessek" kategóriát bővítik, de azért vannak még neki kikacsintásai munkásságának korábbi, dicső szakaszára (lásd: Joe). Cage várhatóan új filmjével sem tér el az unalomba fulladt rutinmelótól, de talán kis reményre adhat okot, hogy az USS Indianapolis: Men of Courage szerepében most egészen másfajta figurát hoz, mint eddig: ő a címszereplő hajó kapitánya.

Hirdetés

A filmet igaz események inspirálták, a történetben a második világháború alatt elsüllyedt USS Indianapolis és bátor legénysége a főszereplők. A forgatókönyvet Cam Cannon (Rough Hustle) és Richard Rionda Del Casto (Baj-társak) szerezték a színészként is aktív Mario Van Peebles (Fekete-fehér blues, A fekete párduc, Jessie Lee bosszúja) számára, aki a Hannibal Classics megbízásából vezényelheti le a projektet. 

Nicolas Cage mellé sikerült még megszerezni Tom Sizemore-t és Thomas Jane-t is, de a stáb legnagyobb érdekessége, hogy a készítők tiszteletadás gyanánt meghívták a forgatásra az esemény túlélőit, a családtagokat és a leszármazottakat egyaránt. Az USS Indianapolis: Men of Courage valamikor 2016-ban jelenik meg, nálunk valószínűleg csak DVD-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.