Hirdetés

Üss vagy fuss - Magyar feliratos előzetes

|

A Big Bang Media forgalmazásában augusztus végén debütál Dax Shepard és David Palmer Üss vagy fuss (Hit and Run) című vígjátéka, melynek egyik főszereplője Bradley Cooper.

Hirdetés

Az Üss vagy Fuss sztorijában Charlie Bronson (Dax Shepard) egy rendes, de zűrös múlti férfi áll a középpontban, aki a tanúvédelmi programból való kikerülés után mindent megtesz annak érdekében, hogy a menyasszonya (Kristen Bell) kijuthasson Los Angelesbe. A dolguk azonban nem éppen könnyű, hiszen a szövetségiek és egy gengszterbanda Bradley Cooper karakterével az élen is őket üldözi. A hazai premier szeptember 20. A rendezést Dex Shepard és David Palmer vállalta, a forgatókönyvet Dax Shepard írta.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.