Hirdetés

Nicholas Hoult már szinkronosan tör-zúz - Ütközés előzetes

|

Immár szinkronosan is megtekinthetitek a Collide, azaz magyar címén az Ütközés előzetesét, melyben Nicholas Hoult a német autópályákon tör-zúz.

Hirdetés

Korábban már írtunk nektek a Nicholas Hoult és Felicity Jones főszereplésével készült Collide című akció filmről, amely az eddig látottak alapján egy egészen pörgős adrenalin bombának ígérkezik, persze az érzelmi szálak elhanyagolása nélkül, hiszen a történetet is ez lendíti mozgásba. Hoult a manapság foglalkoztatott színészek között az egyik legfigyelemreméltóbb, aztán persze egy olyan legendával játszik együtt, mint Anthony Hopkins és feltűnik még Ben Kingsley is. Most már a film magyar címet is kapott és az első szinkronos előzetest is láthatjátok a Big Bang Media jóvoltából.

Hirdetés

Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez.

Az Ütközés szinkronos előzetesét odafent láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.