Hirdetés

Ütős pszichológiai thrillert ígér a Neon Lights trailere

|

Egy mentális betegséggel küszködő tech milliárdos egy családi összejövetelen próbál túllendülni a személyes krízisén.

Hirdetés

A hétköznapi emberek többnyire ámulattal és irigységgel tekintenek a (tech)milliárdosokra, miközben arról rendre megfeledkeznek, hogy micsoda nyomás alá helyeződnek ezek az emberek. Ezt a nyomást pedig nem mindenki tudja egészségesen feldolgozni - ezt mutatja be Rouzbeh Heydari filmje, a Neon Lights is, amihez egy hangulatos előzetes is érkezett.

Hirdetés

A történet szerint Clay Amani (Dana Abraham) techmogulról felröppennek pletykák, miszerint a saját cége próbálja kiebrudalni őt az igazgatói tanácsból. Ha ez nem lenne önmagában elég trauma, még a múlt szörnyűségeivel is meg kell birkóznia. A pszichológusa tanácsára egy izolált helyszínre hívja össze testvéreit, ám a családi összejövetelen elhangzott titkok végzetes következményeket vonnak maguk után.

A színészi stáb legismerősebb neve Kim Coates lehet a Kemény motorosok című szériából, aki a főszereplő terapeutáját alakítja majd, és mellette producerként is részt vett a projektben. Rajta kívül Brenna Coates, Brit MacRae, Stephen Tracey, Rene Escover, Erika Swayze és Lauren Howe szerepelnek a filmben, melynek forgatókönyvét a főszereplő Abraham jegyzi. A korhatáros Neon Lights július 12-től lesz elérhető video-on-demand és digitális formában.

Titeket beszippantott a trailer fojtogató hangulata?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.