Hirdetés

Vadiúj előzetes érkezett a hányattatott sorsú King's Man - A kezdetekhez

|

Akciódús kedvcsinálóval hangolódhatunk a titkos szolgálat eredetét bemutató mozira.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy könnyű helyzetben van Matthew Vaughn legújabb akció-kémfilmje, a King's Man - A kezdetek, hiszen az alkotás egy ideális világban már 2019 (!) őszén debütált volna a mozikban, azóta viszont háromszor is új dátumot kapott, köszönhetően az időközben kitört koronavírusnak. Emiatt jelen állás szerint december 23-án érkezik csak meg a magyar mozikba a film, több mint két évvel az eredeti bemutató után, melyhez azonban most egy új előzetes érkezett.

Hirdetés

A történet ezúttal nem a jelenbe, hanem a múltba, pontosabban az első világháború idejére kalauzol el majd minket, és a Kingsman szervezet megalakulását meséli el, amihez Vaughnnak ismét sikerült egy all-star csapatot összeverbuválnia, hiszen a főszereplő Ralph Fiennes és Harris Dickinson párosa mellett még olyan nagy nevek tűnnek majd fel, mint Daniel Brühl, Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Matthew Goode, Tom Hollander, Aaron Taylor-Johnson, valamint Rhys Ifans.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.