Hirdetés

Újabb őrült előzetes érkezett a Free Guyhoz

|

Nyár végén már tényleg bemutatják a régóta halasztott filmet.

Hirdetés

Megannyi eltolás és premierdátum-változás után úgy tűnik, augusztusban már tényleg nézhetjük Ryan Reynolds következő agymenését, a nyílt világú videojátékban játszódó Free Guyt, amelyhez a stúdió a napokban közzétett egy új, minden eddiginél látványosabb előzetest.

Hirdetés

A film története egy videojátékban játszódik majd, amiben Reynolds egy öntudatra ébredő NPC-t (gép irányította karakter) alakít, aki miután rájön erre, elhatározza, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, és megpróbálja megmenteni a világot. A filmet Shawn Levy rendezte, főbb szerepben pedig feltűnik még Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Joe Keery (Stranger Things) és Jodie Comer (Megszállottak viadala). A premier augusztus 13-án esedékes a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.