Hirdetés

Vadiúj előzetessel hangolódhatunk a Halo sorozat közeledő premierjére

|

Részletes bepillantást kapunk az emberek és a Covenant háborújába.

Hirdetés

Kétségkívül az idei év egyik legjobban várt sorozata a Halo, hiszen végre adaptálásra kerül az egyik legismertebb és méltán kultikus sci-fi videojáték-franchise, amely remélhetőleg tovább erősíti majd azt a vonalat, hogy igenis lehet videojátékból jó adaptációt készíteni. Az elmúlt napokban sor került a sorozat premierjére az SXSW filmes fesztiválon, és már a világpremier is itt van a kanyarban. Éppen ezért a Paramount+ nemrég kiadott egy új előzetest, amely egy kicsit bővebb betekintést nyújt abba, hogy mire számíthatunk a várva várt széria 1. évadától.

Hirdetés

A történet a 26. században játszódik majd, amikor az emberiség egy intergalaktikus háborúba bonyolódik a Covenant néven ismert idegen civilizációkból álló szövetséggel. A háború megnyerése érdekében a zseniális tudós, Dr. Halsey megalkotta a Spartanokat - a genetikailag és technológiailag továbbfejlesztett szuperkatonákat -, hogy javítsák fizikai és szellemi képességeiket. A sorozat az egyik ilyen katonát, Master Chief John-117-et követi nyomon.

A Halo sorozat március 24-én indul útjára a Paramount+ streamingszolgáltató felületén, főszerepben pedig feltűnik Pablo Schreiber (John-117/Master Chief), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana) és Bokeem Woodbine (Soren-066).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.