Hirdetés

Vaiana - pompás a Disney meséjének új előzetese

|

Az Aladdin és a Herkules rendezői idén decemberben újra elvarázsolnak minket, méghozzá a trópusokra kalauzoló Vaianával, amelyben Dwayne Johnson lényegében önmagát adja.

Hirdetés

A Walt Disney Animation Studios vadonatúj animációs filmjében, a Vaianában egy vicces félisten, Maui (Dwayne Johnson) és egy elszánt lány, Moana (Auli'i Cravalho) egyesítik különleges erőiket egy közös kaland erejéig, amely során kis hősnőnk kideríti, hogy ki is ő valójában. 

Hirdetés

A Disney dalokkal megtűzdelt, elképesztő látványvilágú meséjét nem kisebb páros jegyzi, mint Ron Clements és John Musker, akik olyan klasszikusokkal tették feledhetetlenné mindenki gyermekkorát (vagy épp felnőttlétét), mint az Aladdin, a Herkules, A kincses bolygó vagy éppen A kis hableány (legutóbbi művük a 2009-es A hercegnő és a béka volt).

A két főszereplőn kívül olyan színészek szólalnak meg (és valószínűleg fakadnak dalra) még az animációs filmben, mint Jemaine Clement, Alan Tudyk és Nicole Scherzinger. A poénokat egyelőre nem vitték túlzásba a legújabb, fent látható trailerben, de ez nem is baj, hagyjanak csak a premierre minél többet, a szórakozás garantált. 

A Vaiana (korábban Moana címmel futott) december 1-től lesz látható a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.