Hirdetés

Valan - fagyos trailert kapott az ígéretes magyar thriller

|

A Kaszás Attila-díjas Krisztik Csaba főszereplésével készült lélektani krimi még az ősszel mozikba kerül.

Hirdetés

Bagota Béla az SZFE-n végzett rendező szakon és olyan filmeken dolgozott asszisztensként, mint Reisz Gábor Rossz versek című filmje, az Isteni műszak, a Swing, vagy éppen a Kút, ezúttal azonban rendezőként mutatkozik be és rögtön egy olyan projekttel debütál, amit a trailer alapján azonnal néznénk. 

Hirdetés

A Valan - Az angyalok völgye egy lélektani thriller lesz, amely egy erdélyi bányavárosban játszódik, a középpontban pedig egy nagyvárosi nyomozó (a Kaszás Attila-díjas Krisztik Csaba) áll, akinek húga évekkel előtt eltűnt, ezért minden erejével azon van, hogy felkutassa a hasonló sorsa jutott lányokat. A film rövid ízelítőjével találkozhattatok már a mozikban (a mobilkikapcsolóssal), most azonban megkaptuk az első teljes trailert is, amelynek hangulata magáért beszél: 

Mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy az operatőri munkáért Garas Dániel (Moszkva tér), a zenéért pedig Markos Albert (Taxidermia) felelt. November 21-én kiderül, hogy mit hozott össze a stáb, de mi bizakodóak vagyunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.