Hirdetés

Új, lélegzetelállító előzetesen a Valerian és az ezer bolygó városa

|

Luc Besson sci-fi kalandja egy szemet gyönyörködtető előzetesen mutatja meg, hogy mt tudnak a franciák.

Hirdetés

Már Az ötödik elem óta dukált egy olyan nagy volumenű sci-fi őrület Luc Bessonnak, mint amilyen most következő filmje, a Star Wars alapjait is szolgáló képregény, a Valerian és az ezer bolygó városa. Most ehhez érkezett egy szemkápráztató előzetes...

Hirdetés

Amely igazi vizuális csemege, amelyben azért reméljük jut hely a tartalomnak is, habár Besson az eredeti alapanyag hatalmas rajongója, ami mindenképp jó lehetőség a  számára, hogy kiélhesse ritkán látott vizuális érzékeit. Már elsőre is feltűnik a hasonlóság a fent említett Az ötödik elemmel a színek használatában, és remélhetőleg hasonlóan szórakoztató móka kerekedik belőle.

A címszereplőt az a Dane DeHaan játssza, aki legutóbb a sajnálatosan túlhúzott és hatalmasat bukó (vizuálisan viszont szintén csodaszép) Az egészség ellenszerében domborított, míg szíve hölgyét és társát a bajban az a modellszakmából érkező Cara Delevinge alakítja, akinek ideje lenne végre bizonyítania, hogy a vastag szemöldök ráncoláson és csábosnak szánt nézésen kívül színészkedni is tud, habár valószínűleg az nem ebből a filmből fog kiderülni.

Ellenben a 28. században játszódó kaland további szereplői igazán impozánsak. A Parancsnok nevezetű karaktert az az ultra tehetséges Clive Owen formálja meg, aki az elmúlt években látványosan távol tartotta magát a hasonlóan nagy volumenű produkcióktól, de még feltűnik a filmben Rihanna, Ethan Hawke és John Goodman is. A zenéért Besson házi zeneszerzője, Eric Serra helyett az Oscar-díjas Alexandre Desplat felel majd, aki ennek a munkálatai miatt nem tudta befejezni a Zsivány Egyes zenéjét. A EuropeCorp produkciója július 21.-étől lesz látható a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.