Hirdetés

Valerian trailer - Luc Besson hozza a formáját (Frissítve)

|

Megérkezett az első előzetes Luc Besson új látványos sci-fijéhez, amit már szinkronosan is megnézhettek.

Hirdetés

Végre kidobták a Valerian és az ezer bolgyó városa első előzetesét és Luc Besson nagyon kitett magáért, brutális látványra számíthatunk, már most nagyon szép és ez még valószínűleg csak a félig kész verzió, a mozikban ennél még jobb lesz. 

Frissítés: befutott a szinkronos előzetes, a fenti képre kattintva megnézhetitek! 

Hirdetés

A két főszereplő, Cara Delevingne és Dane DeHaan is sok időt kap, de a sztoriról semmi nincs benne, egyelőre ez inkább csak egy ízelítő és azért Rihanna is kapott egy villanásnyi időt. (A '90-es évek hangulatról pedig a The Beatles "Because" című száma gondoskodik.)

A Valerian jövő nyáron, július 17-én nyit a mozikban olyan színészekkel a főszerepben mint Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock és Kris Wu.

Ezek után ki mennyire várja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.