Hirdetés

Vámpírok uralják az éjszakáját a Night Teeth című horrorban

|

A szexi vámpírok között még Megan Fox is felbukkan.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Netflix továbbra sem hajlandó elengedni a vámpíros tematikát, ugyanis Halloweenkor egy új horrorfilmet dobnak be a kínálatba Night Teeth címmel, melyben többek között Megan Fox is felbukkan egy pillanatra, valamint a Trónok Harca Theonja, Alfie Allent is felismerhetjük. Nézzétek meg a trailert alább!

Hirdetés

A történet szerint főhősünk, Benny (Jorge Lendeborg Jr.), egy teljesen átlagos sofőr, aki egy éjszaka felvesz két leányzót (Debby Ryan, Lucy Fry), mit sem sejtve ennek súlyos következményeiről. A lányok napfelkeltéig szeretnének egy igazi parti túrát megejteni a város több szegletét bejárva, ám Bennynek hamar gyanússá válnak az utasai, akik egyáltalán nem olyan ártatlanok, mint amilyennek elsőre tűnnek.

A trailer alapján egy hangulatában félig komoly, neonfény áradatban úszó, véres alkotás érkezik Adam Randall rendezőtől, akitől korábban a Látlak (I See You) horror-thrillert köszönhettük, ami egy egészen jól sikerült darab az elmúlt évek felhozatalából. Remélhetőleg a vámpír toposzt is legalább annyira ügyesen forgatja majd ki a megszokott medréből, mint a kísértetjárta házakkal tette ugyanezt 2 évvel korábban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.