Hirdetés

Vasember 3 - Epikus előzetes Hulkbuster páncéllal

|

Megértük hát, megérkezett a Vasember 3 várva-várt második előzetese, amelytől garantáltan le kell majd csücsülnötök, tehát foglaljatok helyet a megtekintése előtt!

Hirdetés

Shane Black most megmutathatja, hogy valójában mi is rejtőzik benne és Robert Downey Jr. ismét megcsillogtathatja színészi tudását, hiszen a korábbi anyagokból kiindulva Tony Stark ezúttal nem mosolyog olyan sokat, mint eddig. A Vasember 3 legújabb előzetese a Yahoo oldalán debütált, a tartalma pedig felülmúlja a vártakat. Rengeteg új jelenetet kapunk, többször láthatjuk Guy Pearce és Gwyneth Paltrow karakterét is, de a hangsúly ismét a Vasemberen van, aki ezúttal nincs egyedül: tucatnyi új páncél kíséri, amelyek között felbukkan egy a napokban pletykált is. Vajon az utolsó másodpercekben tényleg a Hulkbuster páncél bukkan fel vagy csak arra kísértetiesen hasonlító darabbal van dolgunk? Igen furcsa helyzet ez annak fényében, hogy Joss Whedon szerint állítólag nem lesz Planet Hulk film (erről később értekezünk). Mindenesetre a Vasember 3 legújabb előzetese már a folytatásban nézhető, ami bizony odaperecel a javából!

Update: magyar feliratos előzetessel kiegészítve!

Update 2: magyar szinkronos előzetessel is szolgálhatunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.