Hirdetés

Vasember 3 - Japán Trailer

|

Megkapták a japánok is a maguk Vasember 3 adagjukat egy direkt arra a területre kiadott előzetes képében, amelyben mi is megfigyelhetünk új jeleneteket a korábbi trailerhez képest.

Hirdetés

"Semmi sem ugyanaz New York óta" - hangzott el a korábbi trailerben Tony Stark (Robert Downey Jr.) szájából és valóban igaz, a Bosszúállók hihetetlen kalandjai kihatással lesznek a Marvel egész második fázisára, amely a Vasember harmadik részével rajtol el 2013. május harmadikán. A sztori ismerős lehet azoknak, akik hallották már az Extremis nevet, ugyanis Aldrich Killian (Guy Pearce) hozza létre az Extremis vírust, amit Tony Stark szerez meg, ám a feltaláló később ellopja és eladja a rossz fiúknak, valószínűleg így fogja megszerezni azt Mandarin (Ben Kingsley) használja majd fel Vasember ellen. Epikus küzdelmeknek lehetünk szem és fültanúi, ám addig is tekintsünk a tovább mögé és nézzük végig a japán előzetest.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.