Hirdetés

Őszinte előzetesen a Vasember 3

|

Újabb hét, újabb magyar feliratos Őszinte előzetes, amit egyszerűen nem lehet kihagyni.

Hirdetés

A Vasember 3, egy fan-favorit szuperhős-trilógia záródarabja a Marvel Studios legmegosztóbb filmjei közé tartozik, nem is véletlenül. Az Őszinte előzeteseket gyártó srácok pont azok közé tartoznak, akik annyira nem dobták el magukat Tony Stark utolsó önálló kalandjától, így most rendesen megkapja a magáét. 

Hirdetés
 

Mandarin karakterét legtöbben úgy ismerjük a képregényekből, mint Vasember főellensége, egy erős és kegyetlen varázsló, így teljesen érthető, amiért sokak számára nagyon kiábrándító volt mindaz, amit a filmben csináltak vele - egy egyébként elképesztően zseniális felvezetés után. Mások azt mondják, hogy a Vasember 3 egy nagyszerű mozi volt, mert végre mert újítani, és ezúttal azt mutatták be nekünk, hogy Stark a páncélja nélkül is megállja a helyét. Mindkét álláspontot meg lehet érteni, de ami biztos, hogy a film őszinte videóján hihetetlenül jól fogtok szórakozni, amit már magyar verzióban is megnézhettek a Marvel Magyarország jóvoltából.

Ti mit gondoltok magáról a Vasember 3-ról és a videóban elhangzottakról? Melyik tábort erősítitek a fent kifejtettek közül? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.