Hirdetés

Végjáték - Az utolsó trailer

|

A Summit Entertainment állítólag a Végjáték aktuális előzetesét az utolsónak tekinti, ami azt jelenti, hogy a november elsejére betervezett premierig nem is kapunk újat, csak klipeket és képeket.

Hirdetés

Gavin Hood (X-Men kezdetek: Farkas) adaptációja, az Enders Game (magyarul Végjáték) november elsején jelenik meg a külföldi mozikba olyan színészekkel a stábban, mint Harrison Ford, Ben Kingsley, Asa Butterfield, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld. A történet szerint egy idegen faj támadása alatt álló Földet ismerünk meg, ami a legendás katona, Mazer Rackham parancsnok (Ben Kingsley) hősiességének köszönhetően menekült csak meg. A következő támadás visszaverésére Graff ezredes (Harrison Ford) vezetésével fiatal gyerekeket tréningeznek harcra. Ender Wiggin (Asa Butterfield), egy szégyenlős, de briliáns stratéga, aki tanárainak is feltűnik, éppen ezért küldik egyből az elit képzőbe. A katonai iskolában Ender gyorsan elsajátítja, és tökélyre fejleszti a hadviselés fortélyait, társai megbecsülését is kivívva. Ezek után Mazer Rackhamhoz kerül, ahol csakhamar egy hadsereget kell a szörnyek ellen vezényelnie, ami meghatározza az emberiség jövőjét. A folytatásban elviekben az utolsó trailer látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.