Hirdetés

Végjáték – TV Spot

|

A Summit Entertainment egy újabb TV Spotot adott ki a Végjáték című sci-fijéhez.

Hirdetés

Mazer Rackham (Ben Kingsley) parancsnok megvédi a Földet egy idegen faj támadásától, azonban ez a siker csak ideig-óriág tart, így kénytelen a fiatal nemzedékből katonákat faragni. Ebben Graff ezredes (Harrison Ford) van segítségére, aki egy Ender Wiggin nevű fiatal fiúban látja az emberiség megmenekülésének kulcsát. A katonai iskolában Ender gyorsan elsajátítja, és tökélyre fejleszti a hadviselés fortélyait, társai megbecsülését is kivívva. Ezek után Rackhamhoz kerül, ahol csakhamar egy hadsereget kell a szörnyek ellen vezényelnie, ami meghatározza az emberiség jövőjét. A filmet Gavin Hood (X-Men kezdetek: Farkas) rendezte, főbb szerepekben Ben Kingsley, Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld és Abigail Breslin.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.