Hirdetés

A The Cuphead Show! első előzetesében végre teljes valójában csodálhatjuk meg a szériát

|

Ráadásul a premier időpontjáról is lehullott a lepel.

Hirdetés

Hosszú évekig készült a négysikerű és díjnyertes videojátékon alapuló The Cuphead Show! sorozat a Netflix jóvoltából, szerencsére azonban úgy tűnik, hogy nem volt hiábavaló a várakozás. A minap ugyanis befutott róla az első előzetes, amely alapján a jövő hónapban egy nem mindennapi kalandban lesz majd részünk.

Hirdetés

Cuphead videojáték 2017-ben jelent meg a Studio MDHR jóvoltából, és gyönyörű, kézzel rajzolt látványvilága mellett az embert próbáló nehézsége miatt vált világszerte népszerűvé. A játékhoz hasonlóan a sorozat is a két főszereplőt, Cupheadet és Mugmant állítja a középpontba, akik miközben bejárják az Inkwell-szigetet szórakozást és kalandot keresve, hamarosan összetűzésbe kerülnek főellenségükkel, magával Az Ördöggel.

A széria executive producere C.J. Kettler, míg a Cuphead megalkotói, Chad és Jared Moldenhauer szintén részesei a projektnek, és végig felügyelték a sorozat elkészülését. A The Cuphead Show! február 18-án debütál a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.