Hirdetés

Végső előzetesen A majmok bolygója: Háború (Frissítve)

|

Az utolsó trailer rendesen felhangol A majmok bolygója trilógia lezárására. Már szinkronosan is!

Hirdetés

Az emberiség az utolsókat rúgja. Eljött a végső leszámolás ideje és vele együtt A majmok bolygója: Háború harmadik előzetese. Matt Reeves trilógiájának záró darabja nyár közepén érkezik a mozikba és a trailerekből ítélve nem szerénykedik sem az érzelmekkel sem pedig az akcióval.

Hirdetés

A történet szerint Cézár (Andy Serkis) és társai halálos összetűzésbe kerülnek a kegyetlen Ezredessel (Woody Harrelson). Miután a majmokat elviselhetetlen veszteség éri Cézár nem tűri tovább a semmitevést és helyette bosszúhadjáratot indít. Útja során végül szemtől szembe találja magát Ezredessel, kettejük párharca pedig végleg eldöntheti az emberek és majmok közt zajló háború kimenetelét.

Reeves filmje 2017. július 13-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer és Terry Notary.

A majmok bolygója: Háború szinkronos trailer:

Kövessétek a YouTube csatornánkat a további trailerekért. 

A majmok bolygója: Háború angol trailer:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.